Rookdetectie

Filippo auto

Vakkundig, VOORDELIG & SNEL! CEESFILIPPO.NL Bel NU:  06 - 51 59 83 90

Ontstoppen van uw riool, doucheputje, wasmachine-afvoer etc. Bel nu.

Rookdetectie zonderStankdetectie of rookdetectie is een effectief wapen om lekkages en oorzaken van stankoverlast snel aan het licht te brengen. Groot voordeel: er hoeven geen muren, vloeren, leidingen en rioleringen opengebroken te worden. 

Hoe werkt een rook inspectie?

Een rook generator wordt door middel van een slang aangesloten op het riool. De rook is niet schadelijk voor mens en milieu. De Ventilator blaast de rook in de leiding, waardoor er overdruk ontstaat. Nu kunnen scheuren en gaten in leidingen gemakkelijk opgespoord worden door simpelweg te kijken waar er rook te voorschijn komt. Dit zijn de plekken welke zorgen voor stankproblemen. Wanneer u last heeft van (riool) of latrinevliegjes kan dat duiden op een lekkage in uw riool of leidingen.

Rioolservice voor:

Filippo verhelpt ontstoppingen in: 
Kennemerland - Velserbroek - Haarlem - Beverwijk - Castricum - IJmuiden - Heemskerk - Akersloot - Limmen - Heiloo - Bloemendaal - Heemstede - Uitgeest - Santpoort - Zandvoort -
Wijk aan Zee - Wormerveer - Krommenie - Assendelft

SNEL&VEILIG BETALEN

thumb Yourpos CCV VX670 mobiele pin automaatPINNEN

 

Adresgegevens

Ontstoppingsbedrijf Cees Filippo

Adres: Staalstraat 157

1951 MB Velsen-Noord


Telefoon: 0251 - 764 466

Mobiel: 06 - 51 59 83 90

S5 Box

Register

You need to enable user registration from User Manager/Options in the backend of Joomla before this module will activate.